Bel ons
Tel.: 085-8881502

Pruiken Schagen

Persoonlijk en professioneel advies.

John Haarwerken: alle typen pruiken in Schagen en verre omgeving.

John Haarwerken heeft een bijzonder groot aanbod in allerlei typen pruiken in Schagen. Wij helpen u de pruik vinden die bij u past, ongeacht uw situatie of de gelegenheid. Uiteraard is er een ruime keuze in pruiken van echt haar of synthetisch materiaal. Veel mensen hebben nog een ouderwets idee bij een haarstuk, maar wij zijn op de hoogte van alle innovaties en mogelijkheden. Het dragen van een pruik is niet meer wat het ooit was.

Zowel mannen als vrouwen zijn van harte welkom en kunnen een pruik vinden die levensecht bij hen past. Vroeger was een pruik voor de man vooral een muts met haar, maar tegenwoordig is dat helemaal anders. Onze verschillende stijlen met lace-front haargrens, ook bij de bakkenbaarden, zijn nauwelijks te onderscheiden van een natuurlijke haardos. Daarnaast zijn er pruiken met klevende onderkant die direct op de huid kunnen worden aangebracht. Onze pruiken zijn geschikt om met de handen door te woelen, wat ze des te realistischer maakt.

Ook voor kinderen hebben wij een ruim assortiment aan pruiken in onze winkel in Schagen. Vaak is een aanschaf van een haarstuk voor uw zoon of dochter uiterst emotioneel. Wij hebben hier ervaring mee en kunnen u persoonlijk begeleiden. Soms betekent dit dat wij samen met u tot de conclusie komen dat een pruik achterwege wordt gelaten, voor het welzijn van uw kind. Sommige kinderen kiezen liever een muts of doekje om te dragen. Van deze accessoires hebben wij ook een ruim en divers assortiment. Dit is de service die wij leveren: wij willen dat ieder persoon tevreden onze winkel verlaat.

Zoekt u een pruik in Schagen of de kop van Noord-Holland? Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? U bent van harte welkom bij ons in de winkel. U kunt ook altijd het contactformulier invullen voor meer informatie; u ontvangt dan zo snel mogelijk antwoord. Daarnaast kunt u met al uw vragen bellen naar 0858-881502. Een afspraak met onze specialisten is altijd geheel vrijblijvend.

Bel ons!
085-8881502