Bel ons
Tel.: 085-8881502

Pruiken Alopecia

John Haarwerken staat altijd voor u klaar.

Onze service in pruiken die alopecia verbergen.

Als sinds onze oprichting heeft John Haarwerken zich toegelegd op het leveren van haarstukken en pruiken voor alopecia in elk stadium van de ziekte. Met onze ervaring kunnen wij u niet alleen garanderen dat u een pruik vindt die bij u past en waarmee u zich weer helemaal zichzelf voelt, maar ook dat onze service persoonlijk, discreet en betrokken is. Het is niet makkelijk om plotseling (een deel van) uw haar te verliezen en dan ook nog eens bij een pruikenspecialist te komen waar u zich niet op uw gemak voelt en waarna u zich wellicht onbegrepen voelt. Bij John Haarwerken kunt u rekenen op professionaliteit en service met hart voor uw haar.

Er is gelukkig ontzettend veel mogelijk in haarstukken en pruiken om alopecia te maskeren. Zelfs voor een beginnend stadium, zowel voor mannen als voor vrouwen en kinderen. Wij kunnen kale plekken, groot, klein en ook in kortgeknipt haar bedekken. Hiervoor gebruiken wij plakhaar. Hiervoor wordt uitgebreid de tijd genomen. Er wordt een mal gemaakt van de plekken op uw hoofd en precies daarop worden kleine stukken haar geknipt. Die worden vervolgens op uw huid gelijmd. Dit is uiterst realistisch en daarnaast makkelijk in gebruik. Ook in een vergevorderd stadium hebben wij ruime mogelijkheden. Zo hebben wij antislippruiken die ook aan hoofdhuid blijven kleven.

U kunt met al uw vragen bij ons terecht. Maak een afspraak via het contactformulier op deze website of bel naar 0858-881502.

Bel ons!
085-8881502