Bel ons
Tel.: 085-8881502

Follea

Het beste van het beste.

Follea-pruiken bij John Haarwerken.

Als u zich hebt ingelezen over de aanschaf van een pruik van echt haar, dan heeft u waarschijnlijk het merk Follea al voorbij zien komen. Niet elke pruikenspecialist mag deze pruiken verkopen. Na kennismaking en bezoek aan onze winkel zijn wij trotse leverancier van de Europese pruiken van Follea.

Deze pruiken zien er niet alleen prachtig uit, maar gaan ook bijzonder lang mee. De hoogwaardige kwaliteit van deze pruiken maakt dat zij ook in een hogere prijsklasse vallen. Bij John Haarwerken kunnen wij uw Follea-pruik helemaal naar wens modelleren en knippen als dat nodig is. Daarnaast zorgen wij er voor dat u volledig op de hoogte bent van de verzorging en onderhoud van uw haarstuk, zodat u daar optimaal van kunt blijven genieten.

Wij leveren altijd de service die u van ons gewend bent. U kunt altijd langskomen of een afspraak maken voor extra onderhoud. Elke drie maanden plannen wij een datum in om de onderkant en achterkant van uw haarstuk te verzorgen, zodat ook het deel dat tegen kleding aankomt zo mooi blijft als op de dag van aanschaf.

Informeert u gerust als u vragen hebt over Follea pruiken of een afspraak wilt maken om eens te komen kijken. U kunt bellen naar 0858-881502, of het contactformulier invullen op deze website.

Bel ons!
085-8881502